Lohtajan kikkomusiikkijuhlat

Taiteilijat

Vuoden 2022 taiteilijat:


VIIMEISET KIUSAUKSET -OOPPERA


Rooleissa:
Jyrki Korhonen
Basso Jyrki Korhonen on opiskellut laulua Sibelius-Akatemiassa Jorma Elorinteen ja Tom Krausen johdolla. Hän jatkoi opiskelua Zurichin oopperan kansainvälisessä oopperastudiossa , jonka jälkeen hän on ollut kiinnitettynä mm. Wiesbadenin ja Darmstadtin oopperatalojen solistikuntaan. Jyrki Korhonen on laulanut vuosina 1997 - 2001 sekä 2006 Bayreuthin musiikkijuhlilla useissa rooleissa. Suomen Kansallioopperan solistikuntaan Korhonen kiinnitettiin vuonna 2001. Kaudella 2021 - 2022 häntä kuullaan Kansallisoopperassa Mozartin Taikahuilun Sarastrona ja Puccinin Turandotin Timurina.

Korhonen on vieraillut monissa oopperataloissa mm. Pietarissa, Lontoossa, Munchenissä, Berliinissä, Kölnissä, Madridissa, Tokiossa, Wienissä, Pariisissa, Kööpenhaminassa, Roomassa, Zurichissä sekä Savonlinnan oopperajuhlilla. Hänen mittavista rooleistaan löytyvät kaikki keskeiset bassoroolit ja hänen konserttiohjelmisto kattaa laajalti sakraaliteoksia ja vokaalisinfonioita. Jyrki Korhonen on työskennellyt monien maailman johtavien kapellimestareiden kanssa. Korhonen toimii tällä hetkellä myös Cantores Minores - poikakuoron musiikkiopistossa laulunopettajana.


Kirsi Tiihonen
Tiihonen opiskeli vuodesta 1985 Liisa Linko-Malmion johdolla Sibelius-Akatemiassa ja suoritti diplominsa vuonna 1993. Sopraano on voittanut useita kilpailuja, kuten Timo Mustakallio -laulukilpailun 1. sijan 1987, Lappeenrannan valtakunnallisten laulukilpailujen 1. sijan 1989 sekä Mirjam Helin -laulukilpailun 1. sijan 1994. Tiihonen menestyi Cardiffin kansainvälisessä laulukilpailussa 1995 voitettuaan siellä parhaan lied-tulkinnan palkinnon.

Tiihosella on ollut niin Suomen Kansallisoopperassa kuin ulkomaillakin lukuisia oopperarooleja muiden muassa Giuseppe Verdin, Wolfgang Amadeus Mozartin ja Richard Wagnerin teoksissa sekä Ludwig van Beethovenin Fideliossa. Hän on esiintynyt myös Savonlinnan oopperajuhlilla.

Oopperarooliensa lisäksi Tiihonen on esittänyt ja levyttänyt esimerkiksi Toivo Kuulan, Leevi Madetojan ja Jean Sibeliuksen yksinlauluja

Lasse Penttinen
Tenori LAsse Penttinen on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian laulumusiikin osastolta vuonna 2005. Lauluopinnot jatkuivat Wienin Musiikkiyliopistossa Franz Lukasovskyn luokalla. Vuonna 2007 Penttinen oli yksi voittajista kansainvälisessä Schloss Oper Haldenstein -kilpailussa Sveitsissä. Kaudet 2010-2014 hän kuului Darmstadtin valtionteatterin solistikuntaan, jossa hänen moniin rooleihinsa kuuluivat mm. Mime Wagnerin oopperoissa Reininkulta ja Siegfried sekä Iopas ja Hylas Berliozin ooperassa Troijalaiset kuten myös Brittenin Ruuvikierteen Quint.

Kokkolan oopperan produktioista hän on ollut mukana mm. Straussin Lepakossa, Bergin Lulussa, S. Fargerlundin oopperassa Döbeln, Mozartin Taikahuilussa sekä Weillin Hopeajärvessä. Penttinen on ollut kiinnitettynä Aachenin teatterissa, minkä lisäksi hän on vieraillut mm. Barcelonan Liceussa, Wienin Volksoperissa sekä Wienin kamarioopperassa, Baselin teatterissa, Wiesbadenin valtionteatterissa, Münchener Biennalessa, Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä SWR:n musiikkijuhlilla Schwetzingenissä, Opera Züidissa Hollannissa.

Penttinen lauloi Opera Boxin toteuttamassa Brittenin Lucretian raiskauksessa Male Choruksen ja Kornetti Kotsubein roolin Ilmajoen musiikkijuhlien toteuttamassa Tuomas Kantelisen säveltämässä oopperassa Mannerheim. Keväällä 2019 Penttinen teki Remendadon roolin Vaasan kaupunginteatterin Carmenissa ja seuraavana syksynä saman roolin Suomen Kansallisoopperassa, jossa hän lauloi myös Tanzmeisterin roolin Straussin oopperassa Ariadne auf Naxos. Oopperamusiikin ohella Penttisen ohjelmistoon kuuluu myös lied- ja oratorioteoksia, joista mainittakoon Bachin Matteus- ja Johannes-passion evankelistat. Solistitehtävien lisäksi Penttinen opettaa laulua Centria AMK:ssa.

Hannu Niemelä
Baritoni Hannu Niemelä on oopperalaulaja, kanttori-urkuri ja laulunopettaja. Hän on ollut kiinnitettynä Zürichin, Karlsruhen, Mainzin ja Dortmundin oopperoissa 1984-2002 ja jatkanut sen jälkeen uraansa free lancerinä. Hän on laulanut Savonlinnan Oopperajuhlilla yli 20 vuoden ajan ja Suomen Kansallisoopperan vakituisena solistivieraana vuodesta 1993 lähtien. Ooppera – ja konserttivierailuja hän on tehnyt kaikissa maanosissa.
Hannu Niemelän ohjelmistossa on n. 130 oopperaroolia, joukossa lähes kaikki Mozartin, Verdin ja Wagnerin isot baritoniroolit ja huomattava määrä modernia oopperaa. Hannu Niemelä toimi Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlien taiteellisena johtajana 1988-95 ja hänet valittiin Savonlinnan Oopperajuhlien vuoden taiteilijaksi 1999. Syksystä 2014 lähtien hän on toiminut Sibelius-Akatemian laulutaiteen lehtorina.

Heikki Hattunen
Tenori Heikki Hattunen on valmistunut ortodoksiseksi kanttoriksi (TM) Joensuusta 2010 ja laulajaksi (MuM) Helsingistä 2019. Hän työskenteli vuodesta 2011 Tampereen ortodoksisessa seurakunnassa, ja on ollut vuodesta 2020 kiinnitettynä Kansallisoopperaan. Kansainvälisen uransa hän aloitti 2021 resitaalilla Örebrossa, Ruotsissa. Hänen roolejaan ovat mm. Lemmenjuoman Nemorino ja Jevgeni Oneginin Lenski. Hattunen on laulanut paljon niin ortodoksista kuin läntistäkin kirkkomusiikkia tenorisolistina ja evankelistana. Kangasniemen laulukilpailussa 2016 hän sai kolmannen palkinnon.

Minna-Leena Lahti
Sopraano Minna-Leena Lahti on kokkolalainen oopperalaulaja ja kirkkomuusikko, kolmen tytön äiti ja toiminimiyrittäjä. Minna-Leena laulaa, koska laulaminen on kivaa, ja laulattaa muita samasta syystä. Hän valmistui Sibelius-Akatemian oopperakoulutuksesta jouluna 2019 ja voitti elokuussa 2021 Toivo Kuula -laulukilpailun. Minna-Leena uskoo vasten kaikkea todennäköisyyttä, että ooppera on kukoistava tulevaisuuden ala etenkin Keski-Pohjanmaalla.

Sampo-Elias Asikainen
Kouvolan Valkealasta lähtöisin oleva baritoni Sampo-Elias Asikainen aloitti lauluopintonsa Pohjois-Kymen Musiikkiopistossa vuonna 2011 opettajanaan Seppo Kuoppa. Hän jatkoi opintojaan Savonlinnan Taidelukiossa vuosina 2012-2015 opettajanaan Chieko Okabe-Silvasti. Joulukuussa 2020 Asikainen valmistui musiikkipedagogiksi Centria Ammattikorkeakoulusta, jossa hänen opettajinaan toimivat Sirkka Haavisto, Lasse Penttinen sekä Mari Palo.

Asikaisen aiempiin oopperarooleihin kuuluvat Mozartin Taikahuilun toinen haarniskoitu mies sekä Bizet’n Carmenin Dancaïro. Hän on ollut solistina kantaesittämässä Ilkka Kuusiston Aino Ackté -oopperaa Savonlinnassa vuonna 2017 uusien roolinsa Ilmajoen Musiikkijuhlilla vuonna 2019 sekä Kari Pappisen Vieras Laji -oopperaa Kokkolassa vuonna 2021. Asikainen on myös laulanut useissa kirkkoteoksissa solistiosia, joista mainittakoon Mozartin Requiem sekä Bachin ja Saint-Saёns’n Jouluoratoriot.

Emma Karkulahti
Kalajokinen sopraano Emma Räihälä on valmistunut Centria-ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi vuonna 2019. Hänen laulunopettajinaan ovat toimineet mm. Sirkka Haavisto, Mari Palo sekä Lasse Penttinen.
Räihälä on laulanut Ensimmäisen naisen roolin Mozartin Taikahuilussa, Marian roolin Bernsteinin musikaalissa West Side Story, Lucyn roolin Menottin The Telephonessa sekä viimeisimpänä Claudian roolin Kari Pappisen oopperassa Vieras Laji.
Räihälä toimii laulunopettajana kansalaisopistossa sekä johtaa useita kuoroja.

Sampsa Vanhala
Basso Sampsa Vanhala valmistui Centria-ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi vuonna 2018 pääaineenaan klassinen laulu. Hänen laulunopettajinaan ovat toimineet Sirkka Haavisto, Lasse Penttinen ja Enna Snellman. Lisäksi hän on opiskellut liedmusiikkia Juho Alakärpän johdolla ja osallistunut Emma Kirkbyn ja Mari Palon mestarikursseille.

Vanhala on laulanut Sarastron roolin W. A. Mozartin oopperassa Taikahuilu sekä Riffin roolin Leonard Bernsteinin musikaalissa West Side Story. Debyytti ammattilaisproduktiossa oli vuonna 2019 Vaasa Baroquen tuottamassa Claudio Monteverdin Orfeo-oopperassa, jossa hän lauloi Caronten roolin. Tammikuussa 2020 Vanhala lauloi Manuelen roolin Franz Lehárin Giuditta-operetissa Opera Boxin tuotannossa Vaasassa.

Hän on laulanut useissa ooppera- ja kuoroteoksissa kuorolaisena mm. Charles Barbierin, Aapo Häkkisen ja Jukka Untamalan johdolla. Mainittakoon esimerkiksi Jonas Rannilan johtama Vaasan Kaupunginteatterin Carmen -ooppera vuonna 2019. Vanhala on kysytty ensemblelaulaja niin klassisen- kuin kevyenkin musiikin puolella ja soittaa myös käyrätorvea erilaisissa kokoonpanoissa.

Maria Kettunen
Mezzosopraano Maria Kettunen aloitti laulajauransa Sibelius-Akatemiassa Anita Välkin oppilaana. Hän on opiskellut laulua myös Irene Lenskyn ja Irina Gavrilovicin johdolla. Suoritettuaan lauludiplomin ja maisterin tutkinnon Sibelius-Akatemiassa hän siirtyi opiskelemaan Zurichin oopperan kansainväliseen oopperastudioon. Kettunen on sittemmin vieraillut useissa Euroopan oopperataloissa sekä kuulunut mm. Aachenin oopperan solistikuntaan. Vuodesta 2001 hän on vieraillut säännöllisesti Suomen Kansallisoopperassa sekä Savonlinnan Oopperajuhlilla.

Kettunen on esiintynyt runsaasti oratorio- ja passiosolistina ja hänen konsertti- ja oratorio-ohjelmisto kattavat kaikki keskeiset teokset. Maria Kettunen on toiminut Saimaan kauneimmat sävelet - festivaalin taiteellisena johtajana 2014 lähtien. Vuodesta 2012 hän on toiminut laulunopettajana Cantores Minores - poikakuoron musiikkiopistossa.

Irina Parviainen
Parviainen on työskennellyt pitkään Kokkolan Kanpunginteatterin näyttelijänä. Sen ohella hän on tehnyt omia projekteja taiteen parissa; ohjannut ja musisoinut.

Virpi Store
Store on ammatiltaan sairaanhoitaja ja työskentelee Soitessa keskussairaalassa sydänpotilaiden parissa. Harrastuksiin kuuluu hyvin vahvasti musiikki ja teatteri. Vuosien varrella hän on ollut mukana monenlaisessa produktiossa alkaen KUF:n musikaaleista (mm.Jesus Christ Superstar 1993) ja Teatteri Iltatähdestä (mm. Eros ja Psyyke 1997). Store on ollut mukana Kokkolan Oopperan kuorossa produktioissa Figaron häät ja Carmen. Viimeisin produktio oli Kokkolan kaupunginteatterin musikaali Nunnia ja Konnia, jossa hän toimi avustajana tehden sisar Maria Teresan roolin.

Näiden lisäksi hän on opiskellut musiikkia Kokkolan seudun opistossa (mm. kitara, laulu, piano, ukulele) ja kansanmusiikkia Kaustisen Ala-Könni kansanmusiikkilinjalla 1915-1916. Tällä hetkellä Store opiskelee laulua Karlebynejdens institutissa Ann-Sofie Åminnen johdolla.

Kapellimestari Juhani Lamminmäki
Lamminmäki on suomalaisen kapellimestarikunnan luotettavia edustajia. Jo varhain alkanut
työskentely ammattiorkesterien kanssa ja kilpailumenestys ovat vauhdittaneet
hänen uraansa paitsi kaikkialle Suomeen, myös muualle pohjoismaihin, sekä
Ranskaan, Monacoon, Saksaan, Unkariin, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Venäjälle ja
Kiinaan.

Työn sinfoniaorkesterin kanssa Juhani Lamminmäki pääsi aloittamaan jo
ensimmäisessä opinahjossaan Lahdessa, kun hän johti Päijät-Hämeen
konservatorion orkesteria viuluopintojen ohessa. Sibelius-Akatemiassa hän opiskeli
Jorma Panulan kapellimestariluokalla sekä viulunsoittoa Leena Siukonen-Penttilän
ja Nachum Erlichin johdolla. Kapellimestaridiplomin hän suoritti vuonna 1987;
samana vuonna hän voitti kolmannen palkinnon Tukholman pohjoismaisissa
kapellimestari-kilpailuissa ja sai kiinnityksen Tapiola Sinfoniettan kapellimestariksi.
Sen jälkeen hän on toiminut kapellimestarina mm. Vantaan orkesterissa ja Pori
Sinfoniettassa.

Vierailevana kapellimestarina Juhani Lamminmäki on johtanut useita
sinfoniaorkestereita mm. Radion Sinfoniaorkesteria, Helsingin kaupunginorkesteria,
Pietarin kaupunginorkesteria, Monacon filharmonista orkesteria ja Malmön
Sinfoniaorkesteria. Lisäksi hän on työskennellyt Finlandia Sinfoniettan sekä
kamariorkesteri Soli Deo Glorian kanssa ja toimiessaan Suomen Laulun
taiteellisena johtajana tullut tunnetuksi suurten kuoro-orkesteriteosten
kapellimestarina.

Oopperaa Juhani Lamminmäki on johtanut Suomen kansallisoopperassa, Sibelius-
Akatemian oopperastudiossa, Malmön musiikkiteatterissa sekä Lahden, Porin ja
Vaasan oopperoissa.

Tapiola Sinfoniettan kanssa Lamminmäki on tehnyt useita levytyksiä Finlandia-
levymerkille ja johtanut Radion Sinfoniaorkesteria monissa nauhoituksissa.
Vuodesta 2011 hän on toiminut Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlien taiteellisena
johtajana.

Vaasan kaupunginorkesteri
Vaasan kaupunginorkesteri aloitti toimintansa alun perin jo vuonna 1930 Orkesteriyhdistyksen perustamana. Vuonna 1974 orkesteri kunnallistettiin ja sai nimekseen Vaasan kaupunginorkesteri.

Nykyään Vaasan kaupunginorkesterissa soittaa 31 muusikkoa.Orkesteria on vuoden 2021 tammikuusta asti johtanut ylikapellimestari Tomas Djupsjöbacka. Orkesterin työ- ja konserttipaikka on Vaasan kaupungintalo, joka sijaitsee Vaasan keskustassa.
Sinfoniakonserttien lisäksi orkesteri tekee muun muassa viihde- ja koululaiskonsertteja sekä eri musiikinlajeja yhdisteleviä konsertteja. Yhteiskonsertit muiden lähiseudun orkesterien kanssa sekä ulkomaankiertueet kuuluvat kaupunginorkesterin toimintaan. Ulkomailla orkesteri on konsertoinut muun muassa Pohjoismaissa, Italiassa ja Yhdysvalloissa.

Kesäisin orkesteri konsertoi musiikkijuhlilla ja festivaaleilla. Orkesteri esiintyy Ilmajoen Musiikkijuhlilla, Korsholman Musiikkijuhlilla sekä Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlilla. Kesästä 2018 lähtien orkesteri on myös esiintynyt Vaasa Festivalilla kansainvälisten artistien kanssa.

Vaasan kaupunginorkesteri tekee oopperayhteistyötä Vaasan Oopperasäätiön ja Vaasan kaupunginteatterin kanssa. Vuodesta 2012 kaupunginorkesteri on ollut mukana Viljo ja Maire Vuorion säätiön järjestämässä Kansainvälisessä Jorma Panula Kapellimestarikilpailussa, joka pidetään joka kolmas vuosi. Vaasan kaupunginorkesteri toimii myös Jorma Panulan kapellimestarikurssin orkesterina.

Keski-Pohjanmaan Kamarikuoro
Keski-Pohjanmaan Kamarikuoro perustettiin syksyllä 1987. Kuorossa on laulajia pääasiassa Kokkolasta, mutta myös ympäri laajaa Keski-Pohjanmaata. Laulajamäärä vaihtelee ohjelman ja tilanteen mukaan; keskimääräinen koko on noin 35 laulajaa. Suuri osa laulajista on musiikin ammattilaisia tai pitkälle edenneitä musiikin ja laulun harrastajia ja opiskelijoita.

Kuoro toimii kiinteässä yhteistyössä Keski-Pohjanmaan konservatorion ja Centria Ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelman kanssa ja on mm. osallistunut moniin näiden oppilaitosten projekteihin.

Keski-Pohjanmaan Kamarikuoroa on johtanut vuodesta 2002 lähtien Marita Kaakinen. Yhteistyö Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin kanssa on tuonut kuoron “eteen” Suomen ja maailman eturivin kapellimestareita, kuten Juha Kangas, Sakari Oramo, Leif Segerstam, Tony Kaljuste, Aapo Häkkinen, Tuomas Hannikainen, Risto Joost ja Charles Barbier.


Taidenäyttely Meren maisemat, sielun sävelet

Risto Puutio
Risto Puutio on Jyväskylässä asuva akvarellisti. Meren äärellä
varttuminen on jättänyt jälkensä hänen sielunmaisemiinsa.
”Töideni motiiveina ovat omat luontokokemukseni.
Maalatessani saat tutkia noita hetkiä akvarellin keinoin. Nautin
leikistä veden ja värien kanssa, jossa jatkuvat kokeilut tuottavat
yllätyksellistä uutta. Maalatessani saan kokea osallisuutta tähän
luomisen tapahtumaan”

SAA LAULAA!

Tuukka Haapaniemi
Matalasta lauluäänestään tunnettu basso Tuukka Haapaniemi kuuluu Club for Five -yhtyeen perustajajäseniin. Yhtye perustettiin vuonna 2000. Yhtye on jäsenilleen kuin perhe, niin tiiviisti he työskentelevät kohti yhteisiä päämääriään.

Haapaniemi toimi kansainvälisen kuorotapahtuman, Tampereen Sävelen taitellisena johtajana 2019. Yhtyeen lisäksi häntä työllistävät erilaiset koulutukset ja asiantuntijatehtävät. Viime vuosina Haapaniemen äänen on tavoittanut myös äänikirjoista.


Susanna Lukkarinen
Nivalalaislähtöinen Susanna Lukkarinen (os. Hietala) on tullut tunnetuksi Club For Five -lauluyhtyeen jäsenenä. Hän on jazz-laulaja ja musiikkipedagogi, joka valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2011. Opinnot alkoivat musiikkikasvatuksen osastolta, josta Lukkarinen vaihtoi sittemmin jazzlauluopintoihin valmistuen jazz-musiikin osastolta.

Monipuolisen uransa aikana Lukkarinen on nähty muun muassa taustalaulajana ja kosketinsoittajana erinäisissä televisioproduktioissa, iskelmäartistien konserttikiertueilla sekä hänen oman sooloprojektinsa merkeissä


TAIVAALLINEN INSPIRAATIO

Kirill Kozlovski, piano
Kozlovski syntyi v.1981 Mogilevissa. Hän on opiskellut pianonsoittoa Valko-Venäjän Musiikkiakatemian Lyseossa, Sibelius-Akatemiassa sekä Wienin Musiikkiyliopistossa. Barokkimusiikkia ja cembalonsoittoa hän on opiskellut Novia-ammattikorkeakoulussa sekä Sibelius-Akatemiassa. Vuonna 2017 Kozlovski valmistui musiikin tohtoriksi Sibelius-Akatemian DocMus-yksikön taiteilijakoulutuksesta aiheenaan Dmitri Shostakovitshin musiikin kontekstualisointi.

Vuonna 2016 ilmestyi sopraano Jenni Lättilän ja Kirill Kozlovskin CD-tallenne Richard Wagnerin kootuista yksinlauluista (Siba Records). Vuonna 2017 Pilfink Records julkaisi Kirill Kozlovskin ensimmäisen soololevyn «Shostakovich in Context», joka sisältää Shostakovitshin musiikin lisäksi Ilari Kailan, Matei Gheorghiun ja Mikko Nisulan pianoteoksia. Muita levytyksiä suomalaisesta piano- ja liedmusiikista Kozlovski on tehnyt mm. Alba Records ja Nova Records -levy-yhtiöille.

Kirill Kozlovski on menestynyt kotimaisissa ja kansainvälisissä pianokilpailuissa; niistä mainittakoon Jyväskylän pianokilpailun voitto vuonna 2004 sekä ensimmäiset palkinnot “Ciutat de Mallorca” -pianokilpailussa Espanjassa vuonna 2003 ja Chopin-keskuksen pianokilpailussa Pariisissa vuonna 1998. Marraskuussa 2004 Kirill Kozlovski valittiin Finland Festivalsin vuoden 2005 nuoreksi taiteilijaksi.

Kirill Kozlovski on esiintynyt soolokonsertein ja kamarimuusikkona useilla kansainvälisillä festivaaleilla mm. Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, Venäjällä, Virossa ja Espanjassa. Omia soolokonsertteja hänellä on ollut paitsi Suomessa myös muualla Pohjoismaissa. Solistina hän on esiintynyt Minskin Filharmonisen orkesterin, Helsingin, Lappeenrannan ja Oulun kaupunginorkestereiden, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin, Tampere Filharmonian, Jyväskylä Sinfonian sekä Sinfoniaorkesteri Vivo:n kanssa. Kirill Kozlovski esiintyy säännöllisesti liedpianistina Suomessa ja ulkomailla. Hän on esiintynyt yhdessä mm. Jorma Hynnisen, Jekaterina Gubanovan, Monica Groopin, Mika Kareksen, Miina-Liisa Värelän sekä Jenni Lättilän kanssa.


Juhlamessu

Ritva Göös - Heli Huuki


Kylämuusikot 2022

Duo Viktoria ja Kristiina
Jyrki Korhonen
Jyrki Korhonen
Kirsi Tiihonen
Kirsi Tiihonen
Lasse Penttinen
Lasse Penttinen
Hannu Niemelä
Hannu Niemelä
Heikki Hattunen
Heikki Hattunen
Minna-Leena Lahti
Minna-Leena Lahti
Sampo-Elias Asikainen
Sampo-Elias Asikainen
Emma Karkulahti
Emma Karkulahti
Sampsa Vanhala
Sampsa Vanhala
Maria Kettunen
Maria Kettunen
Irina Parviainen, kuva Päivi Karjalainen
Irina Parviainen, kuva Päivi Karjalainen
Virpi Store
Virpi Store
  • Lohtajan seurakunta - Kirkkomusiikkijuhlien tukija
  • Kokkolan kaupunki - Kirkkomusiikkijuhlien tukija
  • Keski-Pohjanmaan Konservatorio - Kirkkomusiikkijuhlien tukija
  • Hilla Group - Kirkkomusiikkijuhlien tukija
  • Opetus- ja kulttuurioministeriö - Kirkkomusiikkijuhlien tukija
  • Taiteen edistämiskeskus - Kirkkomusiikkijuhlien tukija
  • Suomen ev.lut. kirkko - Kirkkomusiikkijuhlien tukija
  • Bothnia Classic - Kirkkomusiikkijuhlien tukija
  • Keski-Pohjanmaan kulttuurirahasto - Kirkkomusiikkijuhlien tukija